BMW 5-Serie: Radio ontvangst probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Hallo de orginele radio (business radio type PH 7070) geeft bij gebruik alleen maar ruis en soms hoor je helemaal niets ,tijdens de ruis hoor je ook geen zender wel geeft de display aan dat deze op een ingestelde zender staat ik heb al diverse dingen los gehad en volgens mij zit er nergens een kabel breuk of iets in wie heeft zoiets ook mee gemaakt en wat moet ik gaan proberen ,ik heb ook de versterker die links achter zit tussen de stijl na gezien deze wil ik wel gaan vervangen maar ik wil eerst zekerheid hebben dat ik het hier moet gaan zoeken.bedankt alvast als iemand antwoordt heeft .

teunis

Geplaatst door teunis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ad102 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je alleen maar ruis hoort.Teunis, dan is het laagfrequent gedeelte waarschijnlijk in orde. Volgens mij zit het probleem tussen de ontvanger en de antenne. Zet je radio aan op een middengolf frequentie. Volume hoog. Strijk dan met een metalen voorwerp langs de antenne. Dat moet je dan in de vorm van gekraak horen of een ander geluid. Hoor je niets, dan is het een antenne probleem. Succes. Grtn. Ad

teunis (0), 17 jaar geleden

Ad bedankt nog voor je tip ik heb alles gedaan zo jij het voorstelde maar helaas nog niets ,fm hoor ik helemaal niks niet eens een ruis ,op de 2 middengolf hoor ik heel in de verte wel iets en een hoop ruis, maar wanneer ik ook zenders ga zoeken blijft hij door lopen om te zoeken wat fm betreft daat heeft hij de voorgeprogameerde zenders gewoon staan alleen geen geluid of wat dan ook ik hoop nog op een andere tip bedankt al vast.

Ad102 (0) PRO, 17 jaar geleden

Geen gekraak als je langs de antenne strijkt? Antenne probleem,Teun. Ad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.