BMW 5-Serie: Ruitenwisserbladen E39

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Weet er iemand een adresje waar ik een wisserset voor een normale prijs (20-25 incl) kan aanschaffen ? Prijzen die ik heb opgevraagd zitten tussen de 41 - 50 euro ex. Beetje overdreven lijkt mij om ruim een meier in guldens weg te tellen voor 2 wisserbleden. Enige verschil lijkt mij dat het bevestigingsasje niet in het midden zit. Halfords en andere zaken hebben de E39 niet eens in de boeken staan.
Dat ze iets duurder zijn ok, maar overdrijven is ook een vak.

Marcel D

Geplaatst door Marcel D (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mystikal_x666 (0), 16 jaar geleden

hallo,

50 euro is een normale prijs hoor. Heb zelf deze week voor mijn e34 ruitenwissers gekocht van het merk Bosch bij AD garage winkel in België. Ik heb trouwens niet geweten dat ruitenwissers ooit goedkoper waren hoor. Ze gaan tenslotte toch 2 jaar mee das nog geen 2 euro per maand dat je dit kost

Martijn7399 (0), 16 jaar geleden

Hoi,

Van alle BMW's zijn de ruitenwisserrubbers los te krijgen. Kosten bij de BMW dealer rond de 13 euro, maar ik ga ervanuit dat deze ook direct via Bosch te krijgen zijn (automaterialenzaak of Bosch Service Center).

Scheelt toch al weer.

Martijn

Marcel D (0), 16 jaar geleden

Hoi Martijn.

daar zat ik idd ook aan te denken om de rubbers los te kopen en over te zetten. Ben alleen benieuw of dat net zo lekker wist als een geheel nieuw blad. Er zit in de armpjes toch ook een beetje speling, maar lijkt me bij elkaar te drukken te zijn.
Hou jullie wel op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.