BMW 6-Serie: run flat en dynamic drive

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 645

Hallo allemaal
Heb een volgende probleem met de 645,het volgende na een tijdje rijden geeft hij storing run flat aan met het tekentje links naar achter gekantelde auto en heel soms daarna dynamic drive met het tekentje een gele tandwiel maar als je de auto uit zet en weer start alles weer weg auto uitgelezen bij bmw moest laatst een accu vervangen is toen bij dealer geweest daarvoor is toen geregistreerd en al.
Iemand hier ook ervaring of een tip over.
Alvast bedankt.....

ferhatkoca

Geplaatst door ferhatkoca (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 6-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Arnold684 (0) PRO, 13 jaar geleden

Waarschijnlijk is het systeem in de war door de lege accu, ik denk dat een ingebruikname via de testkast moet worden uitgevoerd van het dynamic drive systeem.
Zowieso raadzaam om hem opnieuw uit te lezen, ik neem aan dat na de registratie van de accu het storingsgeheugen is gewist en er momenteel alleen de actuele storingen aanwezig zijn.

ferhatkoca (0), 13 jaar geleden

Idd was bij bmw aan de kast gezet accu geregistreerd storingen gewist uitgelezen heb nu nog 2 storingen staan me pdc en sos melding maar vandaag aardig stuk mee gereden gaf in het begin 1x de storingen run flat en dynamic drive auto uitgezet weer gestart storingen weer weg en tot nu toe niet meer alleen vindt de auto wel lager stationer gaan draaien

ferhatkoca (0), 13 jaar geleden

Hallo
De storingen die in de geheugen staan die ik toen heb gekregen met de slechte accu en moeten die ook gewist worden bij dealer,krijg steeds de zelfde storingen door dynamic drive,run flat indicator,abs,enzo en als ik dan de auto ff uit zet en weer start alles weg en kom dan niet meer terug pas als de auto weer een tijd stil heb gestaan of de volgende dag en het gekke is als die sommige storingen door geef schakel hij ook heel ff me nav scherm uit maar auto rijdt echt prima auto moet terug voor de terug roep actie bij dealer voor remmen miss dat er iet mee te maken iemand hier enige idee.
Alvast bedankt

Arnold684 (0) PRO, 13 jaar geleden

Die terugroepactie heeft niets te maken met de storingen die jij hebt.
Als de wagen toch bij de dealer staat laat ze er dan meteen even naar kijken.

ferhatkoca (0), 13 jaar geleden

Auto staat bij dealer is uitgelezen vandaag die zeggen dat de storingen verschijnen omdat me sos knop kapot is diede boel door de war gooit moet een soort lus zijn wat alles met elkaar verbindt dus ben benieuwd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 6-serie of stel zelf een nieuwe vraag.