BMW 3-Serie: Schakelpook 320d cabrio 2005 afgebroken onde de pook. Bak demont

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320d

Ik heb een 320d staan waarvan de pook afgebroken is recht onder de pook zelf, waar deze bevestigd is aan een stang
Moet daarvoor de bak eronderuit of is daar zo aan te kunnen? Er zat wel wat speling op en maakte een klakkend geluid bij het schakelen maar dat die zou afbreken had ik nu niet direct verwacht?

Iemand al ooit aan de hand gehad?

Tim

TimS2

Geplaatst door TimS2 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Einstein Brain (0) PRO, 10 jaar geleden

Is te vervangen zonder bak te demonteren, pook moet je langs boven verwijderen. Is het de bevestigingsstang of de schakelstang die afgebroken is ? Om bevestigingsstang te vervangen kun je best versnellingsbaksteun achteraan losmaken, en bak laten zakken.

TimS2 (0), 10 jaar geleden

Ik ben geraakt tot de steun van de bak, daarna naar bmw gebracht omdat ik niet verder geraakte, ik kreeg de schakelstang niet los, het was de schakelstang trouwens die afgebroken was. Kan je die bak laten zakken zonder verder iets lost te doen? ik had er een stip onder gezet zodat de bak zeker op zijn plaats bleef om geen verder dingen naar de knoppen te helpen. Ik had het even nagevraagd maar de mechanieker was reeds naar huis dus ik weet niet hoe ze het hebben los gekregen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.