BMW 5-Serie: Scheefhangen na dealerbezoek

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 523

Ik was tot de conclusie gekomen dat mijn linker zijde (passagier zijde) achter lager hing. Vervolgens naar de dealer gegaan en hem op de juiste hoogte laten zetten. Nu drie dagen later hangt hij weer exact het zelfde. De dealer heeft geen probleem aangegeven tijdens deze reparatie. Weet of kent iemand dit probleem en de oplossing. Ik hoor hem niet sissen. Het betreft een touring

Bvd

bernardwelkers

Geplaatst door bernardwelkers (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

HK1984 (0) PRO, 12 jaar geleden

Dag,

Er moet toch echt een lekkage aanwezig zijn. Gezien de auto pas na 3 dagen scheef staat is het een hele lichte lekkage, hierdoor niet te horen. Meest voorkomend probleem: Luchtbalg of leidingen.

Grt.

bernardwelkers (0), 12 jaar geleden

Hij pompt wel licht wanneer hij een stukje gereden heeft. Hij staat dan weer recht .Na enige tijd hangt hangt hij weer wat scheef. Dit is ongeveer een vingerdikte. De lekkage; is dit niet te zien in de garage? Ten tijde van de reparatie. (opnieuw instellen van de hoogte?)

bernardwelkers (0), 10 jaar geleden

er zit nieuwe balg in.prbleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.