BMW 3-Serie: Slaat niet aan, geen vonk

Bouwjaar: 1994

Ik heb een bmw 316 coupe uit 1994 die niet meer aan wil slaan. Nu heb ik een bericht gelezen over het nat worden van de computer nadat de auto in de wasstraat is geweest. Nu was het afgelopen vrijdag behoorlijk noodweer en denk dat dit vergelijkbaar is met de wasstraat. De auto wilde tot vanmiddag niet meer lopen, de computer stond inderdaad vol met water. Deze is drooggemaakt en direct startte de auto weer. Helaas was na 10 minuten de pret alweer bedorven en sloeg de auto af en is vervolgens niet meer aan te krijgen, weer geen vonk. Heeft bmw eventueel nog andere kwalen of is het bekend dat de computer het begeeft na een theoretische kortsluiting die door het water is ontstaan? Graag uw reactie. P.S. Alarm, startonderbreker uitgesloten!

joostwassink

Geplaatst door joostwassink (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

De dme-computer opendoen en overvloedig inspuiten met elektronica-reiniger, de printplaat met een zachte borstel de corrosie verwijderen en volledig droogblazen, niet vergeten de afvoergaten van de waterbak te reinigen.

joostwassink (0), 18 jaar geleden

Bedankt Davy! Gaan we proberen, laat weten of het gewerkt heeft of niet.

joostwassink (0), 18 jaar geleden

Het is gelukt alleen denk ik niet dat we de goede afvoergaten hebben gevonden, weet u procies waar deze zich bevinden? b.v.d.

Jannes5119 (0) PRO, 18 jaar geleden

Achter de motor soort rubberen slangetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.