BMW 3-Serie: cd wisselaar

Bouwjaar: 2000

Heb gehoord dat er adapters zijn voor het aansluiten van een niet orgineel bmw wisselaar naar een orginele bmw bussines cd radio.
Dat ik dus een kenwood of jvc of pioneer wisselaar kan aansluiten op mijn eigen orginele bmw bussines radio/cd

als iemand weet of dit kan, dan wil ik graag weten waar dit te koop is.

huisman

Geplaatst door huisman (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Christian1701 (0), 18 jaar geleden

Hallo Jan,
dit is zeker mogelijk. Ik heb zelf een 3-serie uit 1999 en heb dit bij Avant car in Zwolle laten inbouwen voor 150 euro inclusief de adapter. Misschien kun je ze bellen en dan iets afspreken. 038-4659302. Kijk wel eerst goed of de wisselaar wel in de daarvoor bestemde ruimte past. Ook zijn deze adapters maar voor 1 merk geschikt. Bijvoorbeeld van BMW naar Sony, wat ik zelf heb. Succes.

alex207 (0), 18 jaar geleden

kijk eens bij ebay duitsland zoek specifiek op bmw radio cq business.Tegenwoordig worden er ook al inzetstukken voor je dashbord verkocht tezamen met converter zodat je elke willekeurige autoradio/cd/mp3 speler met euroconnector kunt gebruiken . De originele bmw radio/cd is ja ongeveer 5 centimeter breder.Dus mijn inziens kan dit een goed alternatief zijn.Tevens worden er cd wisselaars incluis connectors aangeboden.

huisman (0) PRO, 18 jaar geleden

weet nu dat er een adapter is voor een kenwood wisselaar
(deze past dan op mijn orginele bmw radio.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.