BMW 3-Serie: slecht draaien

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

de klant verteld mij dat het probleem begonnen is na verkeerd schakelen op de autosnelweg, wagen start moeilijk eens gestart lijkt het of hij valse lucht aanzuigt.
maar dit is het niet heb ik gecontroleerd. is het mogelijk dat er iets mis is met de distributie, en hoe controleer ik die.

mvg kris v.c.

krisje

Geplaatst door krisje (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Als de motor overtouren heeft gehad bij schakelen van 5 naar b.v. 3 zal deriem nu wel slap hangen en kan het zijn dat hij verschoten is , valse lucht aanzuigen even controleren met remmen-reinger, gaat dan anders lopen.

krisje (0) PRO, 15 jaar geleden

dit is een wagen met een ketting.

5serie (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo Kris,

controleer de compressie, want het is mogelijk dat door het te hoge toerental de kleppen de zuigers hebben geraakt. Bij onvoldoende compressie, laat de motor goed warmdraaien en demonteer het kleppendeksel. Zet daarna cilinder per cilinder op het einde van de compressieslag en controleer de klepstoters.
Succes.Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.