BMW 3-Serie: Sluiting kofferbak werkt niet E36

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 316

Ik heb onlangs een BMW gekocht met van alles erop en eraan, is echt van een liefhebber geweest. Er zit zelfs iets te veel op als je het mij vraagt! Ik heb het volgende probleem: Het sluitingsmechanisme van de kofferbak werkt niet, waardoor deze niet op slot kan. Er zit een soort van servo-motor die volgensmij normaal gesproken aangedreven zou moeten worden wanneer je het voorportierk op slot draait (is dit wel zo???). Er zit verder geen centrale deurvergrendeling op, alleen een startonderbreker. Kan iemand mij hier a.u.b. mee helpen!?!?!?!?!

Alvast bedankt!

aksel

Geplaatst door aksel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bomber22 (0), 15 jaar geleden

Als het goed is moet er wel een cenrtale vergrendeling zitten in die auto.
(teminste als je de kofferklep niet met sleutel op slot kunt zetten.

Ik zou even de zekeringen controleren van de cv als die er op zit.

succes

nanotechfuelsaver (0), 15 jaar geleden

[quote=aksel]Ik heb onlangs een BMW gekocht met van alles erop en eraan, is echt van een liefhebber geweest. Er zit zelfs iets te veel op als je het mij vraagt! Ik heb het volgende probleem: Het sluitingsmechanisme van de kofferbak werkt niet, waardoor deze niet op slot kan. Er zit een soort van servo-motor die volgensmij normaal gesproken aangedreven zou moeten worden wanneer je het voorportierk op slot draait (is dit wel zo???). Er zit verder geen centrale deurvergrendeling op, alleen een startonderbreker. Kan iemand mij hier a.u.b. mee helpen!?!?!?!?!

Alvast bedankt![/quote]
Met mijn E39 was het een veertje die was geknapt, nieuwe erin en klaar is kees.

Rudy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.