BMW 3-serie 2011: Start niet meer

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: N43B20A, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 105

Van het ene op het andere moment start mijn bmw niet meer! Keyles entry werkt niet meer, cpv met afstandsbediening werkt wel. Als ik sleutel in gleuf stop gebeurt er niks, druk ik op de startknop dan gaat alleen het airbaglampje branden, stuurslot gaat er ook niet af. Als storing zegt hij alleen: motorstoring,auto start niet! Radio en verlichting werkt gewoon. Weet iemand de oplossing? Auto staat in de P en op stuurslot dus kan geen kant op!

Grt Harry

Hahendrik

Geplaatst door Hahendrik (0) , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mod64 (0) PRO, 11 maanden geleden

Waarschijnlijk wordt de transponder in de key niet meer gelezen door de auto en wordt starten niet geauthoriseert. Probeer eens met BMW diagnose wat verder te kijken wat de ‘motorstoring’ precies betekent, dat moet meer info opleveren.

Heb je eventueel een tweede sleutel die je kunt testen, mocht daarbij het fenomeen hetzelfde zijn dan zit er iets fout aan de voertuigkant.

Hahendrik (0), 11 maanden geleden

2e sleutel heb ik geprobeerd, geen verschil. Ik heb via obd uitgelezen en dan krijg ik te zien code 2ded en 2f4a. Met de laptop krijg ik hem niet uitgelezen. Ik heb de sleutels,de cas en de motorcomputer laten controleren bij een bedrijf maar ze kunnen geen storing vinden!

Ehombie (45) PRO, 10 maanden geleden

Heeft de auto last gehad van lekstroom? obv de 2ded code.
op basis van de 2f4a code en omschrijving
je ews-dme synchroniseren met de betere diagnose tools. vandaar uit verder kijken

losseke (0), 10 maanden geleden

Fout in ECU

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.