BMW 3-Serie: start problemen.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320I

Mijn BMW start slecht als de motor warm is. Als de motor koud is dan start hij meteen. Als de motor warm is en ik zet hem uit en na 5 min weer start dan doet hij het wel meteen. Als ik langer wacht dan duurt het even voordat hij start en als de motor aan slaat dan komt er een zwarte rookpluim uit de uitlaat. Ik heb hem al op de computer gehad en deze gaf geen fout codes aan. Ik kreeg te horen dat het de verstuivers waren, deze zijn vernieuwd maar het probleem blijft.
Heeft iemand een idee wat het kan zijn of is er iemand die het zelfde heeft gehad.

John 525

Geplaatst door John 525 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

laatapk (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo, heb je de brandstofpomp in de tank en onder de auto al gecontroleerd, deze geven namelijk ook nog aleens problemen. het meest voorkomemde is de pomp onder de auto terhoogte van de linker voorstoel.
deze wordt ook door de niet dealers geleverd en zijn goedkoper dan origineel.

John 525 (0) PRO, 17 jaar geleden

Bedankt APK ik ga het controleren je gaat het horen van me of dit het probleem is.

John 525 (0) PRO, 17 jaar geleden

Na lang zoeken het probleem gevonden. Het bleek de brandstofpomp te zijn. Deze werkte niet meer goed en de motor kreeg te veel brandstof. Deze vervangen en probleem opgelost.

mo7944 (0), 17 jaar geleden

hallo,

hoeveel kost zoiets om te vervangen.

MVG

supreme (0), 16 jaar geleden

hoi,
Ik heb ongeveer zelfde probleem met mijn BMW320I u9 Sedan. Hij rijdt lekker een dag of 2 lekker, vervolgens draait hij hoge toeren. Als ik stil sta, dan blijft de toerenteller ongeveer bij de 2 staan en dan geeft ie zelf gas. Vervolgens als ik hem uitgooi start hij niet. En uren kan dat duren of een dag. En soms helemaal niet. Garage heeft Bougiekabelsvervangen (alle 6 en nieuwe boegies) mijn LMM is schoongemaakt. Toen reed ik weer een dagje en ja hoor volgende dag zelfde probleem. Hoge toeren en na het uitzetten startte het weer niet. Wat kan het zijn? Heeft het te maken met mijn brandstofpomp??
(voordat dit alles begon, had hij kortsluiting gemaakt mijn versterkerkabel was tegen mijn accu aangekomen en kabels lagen geplakt aan mijn kofferbakbekleding)
alvast bedankt

jeffrey2309 (0) PRO, 16 jaar geleden

goede dag

zal je dme brein even controleren op vocht die lopen vaak vol

groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.