BMW 5-Serie: start slecht bij koude en warme motor.houd in bij schakele

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tds

hoi ik heb een probeem met mijn BMW 525tds bj98 hij start secht zowel bij een koude en warme motor! en als ik ongeveer een minuut of 10 gereden heb en de motor word warm lijkt het bij het opschakelen dat mijn motor afslaat (brandstof gebrek?) hij houd in dan moet ik ff spelen met het gaspendaal om hem aan de praat te houden,wat kan hier de mogelijke oorzaak of oorzaken van zijn? heb al nieuwe retourleidingen vervangen en aanvoerleiding. hoop dat jullie mij wat kunnen vertellen gr Bart.

bart j 0076

Geplaatst door bart j 0076 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lukas jansen (0), 13 jaar geleden

Wanneer je de auto aan de praat moet houden dmv het spelen met het gas,is er idd een brandstofprobleem.Je krijgt toch op 1 of andere manier lucht in het systeem.Check der pomp die de brandstof overpompt van de ene helft van de tank naar de andere helft.Deze willen wel eens minder worden waardoor er niet genoeg brandstof bij de brandstofpomp komt en er luchtbellen in het systeem komen.Dit kun je ook zien aan de doorzichtige leiding van het filter naar de pomp.Lukas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.