BMW 5-Serie: Startonderbreker + Alarm Probleem

Bouwjaar: 1991

Hallo,

Ik heb hier een bmw 525 24v staan, de klant heeft van deze auto de batterijen van de handzender vervangen. Nu werkt de Centrave vergrendeling niet meer en krijgt hij het alarm er niet meer af. Weet iemand of deze handzenders nog ingelelezen moeten worden?? OF wat het probleem zijn?? Voor het vervangen van de batterijen heeft het systeem gewerkt, alleen moest de handzender dicht bij de auto gehouden worden! Het gaat hier om een origineel bmw alarm. Volgens mij is het een siemens alarm!

Hoop dat iemand mij hier mee kan helpen kom er zo nog niet uit!

Groeten Patrick

webfreak90

Geplaatst door webfreak90 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

imacthomas (0), 18 jaar geleden

volgens mij moeten de batterijen binnen 30 sec vervangen worden
zo niet dat moeten de zenders opnieuw gesynchroniseerd worden

Jannes5119 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga in de auto zitten en doe de deur dicht
Doe de sleutel in het contact daai hem op contact en onmiddelijk weer af
Haal de sleutel uit het contact
hou de knop van opendoen vast en druk 3X op de knop sluiten
als het goed is gaan de deuren op slot en er weer af
en dan werk het geheel

bmw530v8 (0), 17 jaar geleden

Hallo!!

Ik heb hetzelfde probleem, orgineel bmw alarm met sleutel. Het alarm ging af nadat ik de motorkap opendeed (die had ik al opengedaan terwijl ik daarna het alarm aanzette en dat vergat). Nu ineens doet de vergrendeling het niet meer en de sleutel werkt ook niet meer. Ik heb inmiddels nieuwe batterijen gehaald en in de sleutel geplaatst. Synchroniseren werkt niet zoals boven beschreven staat, wat ik ook doe het lukt gewoon niet meer.

Kan iemand een tip geven?? Ik heb de accus (zitten 2 in de mijne... bmw 530 v8 uit 1993) losgehad voor ongeveer 10minuten, alles was gereset maar sleutel werkt nog steeds niet wat ik ook probeer. Als ik de deur handmatig opendoe gaat ALLEEN de deur open waar ik de sleutel in steek. WIE kan mij AUB helpen???!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.