BMW 3-Serie: stationair draaien motor houdt in en toeren teller speelt 320d

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

heb paar maanden een BMW E46 320D aangeschaft, ben heel blij met hem rijdt fantastisch op paar dingen na. zoals stationair draaien houdt de moter beetje in en toeren teller gaat ietje omhoog en omlaag de hele auto trilt beetje en bij optrekking gaat hij wel langzaam bij 2000 toeren ik moet gewoon doortrappen boven 3000 toeren tot ie echt optrekt heb heb pas uit laten lezen de bmw garage in leiderdorp zei dat ie niets heeft onlangs 326000. En heb ook nog een probleem mijn radio speelt alleen origenele cds af als ik er een brand met mijn favoriete liedjes speelt ie gewoon niet het is echt heel vervelend. mensen hebben jullie enege tips of oplossing voor mij want ik ben niet van plan mijn bmwtje weg te doen ben gehecht aan hem.

Grt
Santino

santino26

Geplaatst door santino26 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Carterontluchting vervangen (Zowieso doen als je niet 100% zeker weet dat ie onlangs vervangen is) Kun je ook gelijk het luchtfilter bekijken en misschien is het beter die ook maar gelijk te vervangen omdat bij een ouder smeriger luchtfilter je nogal wat trekkracht kan verliezen. CD probleem is niet op te lossen en komt heel vaak voor bij standaart cd spelers.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.