BMW 3-Serie: Stoelverwarming E-36 325i ook anders aan te sturen ?

Bouwjaar: 1992

beste heren

is de stoelverwarming ook anders aan te sluiten dan die originele bmw schakelaars?bij de dealer zeggen ze n.l. dat gewoon de accuspanning op de stoel komt te staan!maar waar zorgt die schakelaar dan voor ?stand 1 en 2 bv ?
het probleem is dat hij niet altijd werkt en ik een vermoede heb dat het gewoon in de schakelaar zit.

heeft iemand misschien wat gegevens voor me,
of kan iemand me vertellen hoeveel volt erop moet komen te staan in stand 1 en 2 ?en dan meet ik onder aan de stoel!dan kan ik dat eerst even meten,en misschien die schakelaar zien te omzeilen.

alle info in welkom!

stefan.b@home.nl

stefan84

Geplaatst door stefan84 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Emerge (0), 18 jaar geleden

Is het inmiddels gelukt Stefan? Zit met dezelfde vraag namelijk.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

hallo rik

nee helaas nog niet gelukt

ik heb volgens mij de bestuurdersstoel kapot,het element dan!lederen bekleding.ik weet niet of dat los te verkrijgen is,of nog beter,te repareren?de andere kant doet het wel,maar als hij 10 min aanstaat is de stoel maar lauw?kom er ook niet meer eg wijs uit,maar niemand heeft zo te zien een schema van de stoel zelf,ik kan wel wat gaan meten maar weet geen waardes.

wat is jou probleem met de stoelen eigenlijk ?

Groetjes

Emerge (0), 18 jaar geleden

Dat ik achteraf een leer interieur heb geïnstalleerd en ik ook op zoek ben naar een andere manier om die stoelen te voeden omdat mijn auto niet is uitgerust met een aansluiting voor stoelverwarming :)

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

Waarschijnlijk wel 12 V op verwarmingselement, maar voorgeschakelde weerstand verandert bij verschillende standen. Zoals de schakelaar van je ventilator, werkt ook zo. Waarschijnlijk weerstand kapot, zal wel in de schakelaar zitten(?)

dbcruiser (0), 18 jaar geleden

anders moet je kant passagier eens uitmeten of in de console de schakelaar eens wisselen dan weet je tenminste al iets meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.