BMW 3-Serie: Storing???

Bouwjaar: 1996

Hallo, weet iemand misschien de oplossing? Ik ben geinteresseerd in een 328I uit 1996. Tijdens het rijden gebeurt soms (niet altijd, niet regelmatig en bij willekeurige snelheden) dat alle dashboard lampjes aangaan en de km teller helemaal op nul valt. Dit duurt tussen de 15 en 60sec. De auto blijft normaal rijden. BMW garage uitgelezen maar geen storing terwijl het probleem zich best vaak voordoet. Verder ben ik ook geweest naar een gewone non BMW garage. Deze heeft de wagen gereset maar het probleem bleef. Wat daarna wel erbij gekomen is is dat de km stand volledig op nul is teruggegaan. Auto heeft nu dus 0km op de teller staan. Auto heeft nooit schade gehad en is best netjes en goed onderhouden. Wie o wie weet hier een antwoord op? De km stand kan toch niet op 0 bij resetten en de comp registreerd geen storing.

Jerry5410

Geplaatst door Jerry5410 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

roykejanssen (0), 18 jaar geleden

DME?

appie508 (0), 18 jaar geleden

hoi ik denk dat je unit moet vervangen om hier van at te komen

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dashpaneel loshalen en alle stekkerverbindingen nalopen. Kijk ook naar de codeersleutel (stekker) achter de toerenteller.

Zo niet dan eens een andere unit proberen inderdaad... Nieuw BMW is het 350 euro ongeveer dacht ik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.