BMW 3-Serie: stotteren bij airco op

Bouwjaar: 1998

wanneer ik met de airco op rijd,stottert de auto bij versnellen of optrekken.niet overdreven dat heel de wagen denderd,maar eerder even inhouden.dat heeft hij enkel met de airco op,anders totaal geen probleem mee.wat is de reden hiervan?


ander ''probleem' :wanneer ik na stilstand van bv 10 minuten (motor af).start en optrek tot in 2de vitesse hoor ik als men raam openstaat de (veronderstel ik toch) turbo blazen,een opstijgend geluid zeg maar,wanneer ik de 2de versnelling gepasseerd ben en ik moet daarna weer vanuit 1ste optrekken heeft hij het niet.dit had hij eerst niet en heeft hij ook maar tot in de 2de versnelling.qua optrekken zit hij normaal.thx!

kilometerstand is 216.000km,even ter info

beemerke

Geplaatst door beemerke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vegito (0), 16 jaar geleden

hoe hoog staat je motor toerental afgesteld? is het net onder de 1 of echt 0.5 toeren. Bij het inschakelen van de airco pomp gaat je toerental altijd een beetje omlaag en weer gelijk omhoog. Misschien is het uitlezen van je auto een optie?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.