BMW 5-Serie: temperatuur en benzinemeter

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: M50B20

Hallo,
Heb een raar probleempje, mijn temperatuur meter werkt alleen maar naar behoren als het vriest!!!! in normale tijden blijft hij steken op het eerste streepje, maar als het vriest dan gaat ie wel helemaal tot het midden, (2-3, millimeter ervoor eigenlijlk) ook doet men benzinemeter al een tijdje vreemd, zeker als ie op 20 lieter staat, daar blijft hij een hele poos hangen dan plots valt hij heel diep in reserve, dan is het vlug vlug naar het benzinestation rijden!!

Iemand soms een ideetje???

Met vriendelijke groet

Dave

Dave-77

Geplaatst door Dave-77 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Dave,

Indien je de mogelijkheid hebt om de teller unit even met een andere te wisselen, zou ik dat even proberen, waarschijnlijk zit het probleem hierin.

Gr Stefan

Dave-77 (0), 13 jaar geleden

Hey stefan84,

Heb ik al geprobeerd, had hier nog een oude liggen maar resultaat blijft ongewijzigd, moet er wel even toevoegen dat ik er zo van die chrome ringetjes rond de tellers heb steken, zou het mischien daardoor zijn dat mijn tellers tureluut gaan?? het is eigenlijk maar versiering, alleen word de afstand tussen printplaat en contact pinnetjes wat kleiner,

Mvg

Dave

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.