BMW 3-Serie: tikkend geluid en slecht aanslaan bij 2 uurtjes rust

Bouwjaar: 2010

Beste Forum leden,

Ik heb sinds 2 weken helaas het volgende probleem. Aan mijn bmw 318i sedan uit 2010.

Mijn auto start soms slecht dan hoor je hem 3 a 4 seconden en dan pas slaat hij aan alleen als ik hen gereden en hij 2 uur stilstaat en ik daarna weer ergens naar toe ga. Koude start doet hij goed en geen problemen als je 4 uur of langer stilstaat. Bn afgelopen vrijdag bij de bmw dealer geweest en die heeft een injector, bobine en bougie vervangen a € 500 euri er was een overslag in de cilinder. In de avond probeerde ik hem te starten en hij sloeg af toen starte ik hem weer en deed hij het weer normaal. Na een korte rit even wat gaan eten (2 uurtjes rust) bij terugkomst starten en toen sloeg hij ook pas na 4 a 5 seconden aan. De bobines waren in 2012 al vervangen wegens een terugroep actie. BMW is altijd dealer onderhouden geweest door de vorige eigenaar.

Weet iemand waar het aan kan liggen of mij zou kunnen helpen tot een diagnose te kunnen komen waarmee ik de dealer wat gerichter kan laten kijken. 

Hierbij een link naar het filmpje:

http://www.mediafire.com/watch/ehojz4706...

be_angel

Geplaatst door be_angel (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.