BMW 3-Serie: trekhaak e90

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel

hallo,

ik heb een trekhaak onder deze bmw gebouwd incl stekkerdoos en verlichting module van het merk brink. deze module hoef je niet aan te melden bij de hoofdcomputer van de auto zelf. na controle van de verlichting en na het rijden van diverse ritjes met aanhanger is de auto stil gevallen met een lege accu. de auto is bij de dealer in utrecht terecht gekomen en daar is geconstateerd dat de dynamo niet werkte en dit werd veroorzaakt door de trekhaak module. deze is ontkoppeld de storingscode's zijn gewist en de auto rijdt weer als een zonnetje. ik heb naderhand een stekkerdoos van bmw besteld gemonteerd en in laten lezen en het probleem is uit de wereld. nou is mijn vraag,kan iemand mij vertellen of er meer problemen zijn met verlichtingsmodules van het merk brink. ik ben hier namelijk zeer benieuwd na.

groetjes rené

scheepie

Geplaatst door scheepie (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ybuddie (0), 15 jaar geleden

klote voor je joh..........
ik heb een 1-serie (E87) 2005, heb hier zelf een brinktrekhaak onder gezet (13 polig). in het begin gaf de computer een fout melding maar naar een 3 tal keer met een hanger gereden te hebben is deze melding er niet meer. zelfs geeft de computer nu aan, dat als er een lampje van de aanhanger kapot is, hier melding van.
nu heb ik alleen nog het idee dat als ik rijd de remlichten van de aanhanger branden en als ik rem, dat dan ook de remlichten gaan branden. daarin veranderd niks, dit is het enige wat ik vreemd vind. zelf heb ik hier weinig last mee, heb alles nog eens nagekeken of goed aangesloten zit. alles zit goed dus vind ik het ook wel goed zo hoor..........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.