BMW 3-Serie: trilling in koppeling 320d

Bouwjaar: 1999

Ik ben sinds enkele weken de eigenaar van een prachtige 320d uit 1999. Ik heb de auto gekocht met 125000 KM (NAP) dus vrij laag lijkt mij. De auto is perfect op het volgende na. Soms bij het laten opkomen van de koppeling of het remmen op de motor (op laten komen koppeling) is het net of de koppeling haperd. Je voelt dan een lichte trilling in de auto. Is op zich niet heel storend, maar lijkt me toch niet helemaal normaal. Heb ook al even snel gevraagd aan een monteur van BMW. Hij zei dat ik gewoon even een paar keer met slippende koppeling moest rijden, maar helpt volgens mij niet echt.

Kan iemand mij helpen?

Bij voorbaat dank.
Mvg,

Anton de Goede

adegoede

Geplaatst door adegoede (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

monteur heeft gelyk. vroeger met oude auto zetten we de auto tegen een vast opject flink gas geven en koppeling op laten komen werkte perfect [ niet met jouw auto doen] gewoon in zyn 4 schakel naar5 veel gas en koppeling paar keer langzaam op laten komen

adegoede (0), 18 jaar geleden

Bedankt! Ik ga het vanmiddag direct proberen!

Groeten,
Anton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.