BMW 3-Serie: wat zijn de kwalen van een bmw e30 325i uit 1989?

Bouwjaar: 1989

wie weet wat de kwalen zijn van een bmw 325i bj 1989...ook heb ik gehoord van de tik in de motor... is deze makkelijk te horen?en als er een tik in zit...kan ik de auto dan beter niet kopen?groeten niels

Nielzzz

Geplaatst door Nielzzz (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

een tik,kan een klepstotor zijn en is makkelijk te horen als deze bv stationair loopt. t.h.v. het inlaatspruitstuk!daarvoor hoef je de beemer niet te laten staan als het natuulijk binnen de perken blijft!

sarabande99 (0) PRO, 18 jaar geleden

nokkenas beschadigt komt nogal eens voor
fuseekogels versleten, voorsteuitlaatpijpstuk
uitlaatspruitstuk gescheurd

Nielzzz (0), 18 jaar geleden

dankjewel

mark7242 (0), 18 jaar geleden

stuurbekrachtigingspompen willen ook nog wel eens lekken

marcel6952 (0) PRO, 18 jaar geleden

draagarmrubbers, koppakking lek, afgetrapt??? (met een 325i is het moeilijk rustig te rijden!!) succes!!

djc (0), 18 jaar geleden

Het bekende verhaal, ietwat mag je de kleppen horen, soms hoor je zelfs dat het moet, ik kan niet anders zeggen, dat wanneer zo´n motor bij aankoop netjes (relatief) droog is, mooi loopt, en wanneer de eigenaar(esse) maar niet bespaard op goede olie en de auto warm rijdt alsof het een oud wijf is, is het een v.d. fijnste en beste motoren die bmw ooit ontwikkeld heeft met een superieur geluid en een levenlang mee gaat, ik heb 2 520ers gehad en een 525 plus een met een 24V, dus da´s anders, voor mij gewoonweg een wereld motor!!!! als je hem koopt of nog moet kopen, wees er zuinig op en geniet er van.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.