BMW 3-Serie: Trillingen en schokkende motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 318tds

Ineens is mijn motor gaan trillen en schokken. Het schokken en trillen is zo heftig dat ik er niet mee durf te rijden. Garage weet niet precies wat het is en zegt dat het ergens onder in de motor zit. De cilinders, kleppen en aandrijving lijkt in orde. Voor zover ik merkte nam de kracht ook af.

dennos

Geplaatst door dennos (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

heeft jouw garage hem uitgelezen? Zo niet, eerst doen.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

rammeld de hele auto als dit gebeurt of enkel de motor ? dit is moeilijk te zeggen vanaf de comp..laat hem anders gewoon eens uitlezen en controleer de motorsteunen e.d. eens..

Stefan

dennos (0), 17 jaar geleden

De BMW garage heeft er naar gekeken. Conlcusie: zuiger heeft de kop geraakt en er is geen oplossing voor. Ik ben du sop zoek naar een nieuwe / gereviseerde motor. Iemand?

stefan84 (0), 17 jaar geleden

dennis

vreemd

motoren revisie den hollanders in Someren die doen niks anders dan bmw motoren tunen en reviseren..egaal wat voor iets..

ze hebben ook een site maar die weet ik even niet..en staan wel eens op marktplaats en verkopen van een 1.6 tot een M-power..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.