BMW 525i touring aut.: trillingen tussen 80-120 en niveauregeling

Bouwjaar: 1995

Mijn BMW 525i touring trilt tussen de 80-120 soms wat erger dan anders ( er zit dus verschil in (op zelfde weg natuurlijk)). Heb velgen laten richten, nieuwe banden (goeie), uitbalanceren en uitlijnen. Niks helpt. Weet iemand wat dit kan zijn. Wanneer ik hem fors doortrek vanuit stilstand is er zowat niets te voelen, maar bij rustig cruisen des te meer. Daarnaast vind ik de auto achter erg laag in de vering hangen. Kun je de niveauregeling verstellen zodat ie hoger komt? BVD voor jullie tips !!

Biemer1967

Geplaatst door Biemer1967 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

guido3865 (0), 18 jaar geleden

controleer eens de silenblokken van al de armen en is het stuur dat trilt of heel de wagen anders achteraan een kijken naar de wielen en den silenblokken in achteras

kurt6422 (0), 18 jaar geleden

hallo heb het ook gehad met mijn 525i 2001 op de auto balanceren niets hielp michelin banden en continentel banden maar hij bleef tussen 110-130 trillen ,maar toen de wielboeten nog een keer vast draaien en ja hoor trillen weg raar maar bij mij is het weg

Lowbmwdriver (0), 18 jaar geleden

ik denkt ook dat het van di silentblokken moet komenofwel is u ophanging versletentot op de draad
ik had dat met mijn achterwielen en moest ook die silentblokken vervangen en probleem direct van de baan
grtz

C.S.T.

dutchbert (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij mijn auto deed hetzelfde probleem zich ook voor (hevig trillen, soms wel, soms niet).
Het is compleet verdwenen nadat ik -volgens de instucties voor onderhoud, Inspectie 2??- de schijfremmen (RVS pennen eruit, zowel voor als achter) heb schoongemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.