BMW 3-Serie: Tv Kijken E-36 Zonder Navi ?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 24v M-50

Beste heren..

Kan van iemand een Tv-module ( speler ) overnemen,mijn vraag is,heb je voor tv in de auto te kijken navigatie nodig ?

in de auto bevindt zich wel een Dvd-speler met los scherm.

in de Tv-module zit een kaart in de vorm van een pinpas,en heb van horen zeggen dat je deze moet opwaarderen,kosten bedragen voor het tv kijken € 5,- Per Maand.

Het Type en merk van het apparaat weet ik niet,en heeft de vorm van een ps2.

het zou natuurlijk fijn zijn als ik tv kan kijken met een dvd speler!zonder er navigatie voor te hebben.

ben benieuwd..

Stefan

[url=http://imageshack.us][img]http://img439.imageshack.us/img439/8157/...[/img][/url]

stefan84

Geplaatst door stefan84 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Hmmmmmm, wat voor penning???! Is dat ook niet de oorzaak van dat andere akkefietje? TV kijken doe je in huis man! Hahahahahahaha

Sytze

Santa (0), 18 jaar geleden

Braspenning, is dat niet dat bedrijf waar je volop je penningen kunt verbrassen...? Toch wel handig, zo'n waarschuwing op je auto! Net zoals je auto kopen bij garage Roest.............? :)

stefan84 (0), 18 jaar geleden

haha,

ja inderdaad Sytze maar er is niets aan veranderd hoor dan op een chip na..

had van die Braspenning ketel de kop gescheurd..is er meteen een andere,wel dezelfde motor ingekomen..met alleen een andere chip,maar dat akkefrietje doet hij ook met de originele chip!

reed zaterdag nog eens over de snelweg,en heb zo'n paar km 180 gereden,opeens ging hij weer inhouden,voelde net alsof je er met de handrem op reed,ik de afslag weer af en jewel hoor,weer lopen op 5 cilinders!zondag inspectie gedaan en nu was bougie nr 6 half weg gesmolten!!! nr 1 was overigens wit!nr 2 ook,maar daarintegen is nr 4 zwart ??auto loopt verder perfect,start goed,loopt goed,alleen bij volgas op de snelweg en een verbruik van max.1 op 7.

maar ff op de vraag van de Tv >> is dit mogelijk of zeggen jullie van...... ??? kan deze module n.l. gratis krijgen!

en nee nee deze is niet van de 'vrachtwagen' gevallen hehe..

Stefan

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja Stefan het kan wel. Alleen heb je een verdomd lang snoer nodig!!! En coax kost momenteel 4 euris de meter, nou reken maar uit. Je actieradius word direct bepaald door je budget, hehehehehehehe!

Zonder gekheid, het kan wel, maar niet met wat jij bedoelt. Je bedoelt waarschijnlijk digitale ontvangst. Het kan echter wel met gewone antenne ontvangst. We hebben het 1 x eerder ingebouwd en dat werkte redelijk. Hangt er heel erg vanaf of je in de buurt zit van een zendmast. Vorige week nog een 328 op brug gehad met orgineel dit erin. Die had zelfs in de (metalen) werkplaats nog perfecte ontvangst! Het is maar wat je leuk vind. Ik heb in mijn 911 zelfs geen radio, laat staan tv. Ik wil namelijk puur rijden en voor de rest maakt het me de pis niet lauw al die rand apparatuur. Nee, ik laat zelfs mijn gsm thuis!

Sytze

Santa (0), 18 jaar geleden

Sytze, een collega van mij heeft een 530 Executive met zo'n standaard BMW tv erin. Werkt goed, totdat je ermee gaat rijden. Dan valt het beeld om veiligheidsredenen uit. Hij dacht dit met een simpel softwareprogrammaatje uit Duitsland te kunnen omzeilen maar het is hem tot op heden nog steeds niet gelukt....

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

[quote=Santa]Sytze, een collega van mij heeft een 530 Executive met zo'n standaard BMW tv erin. Werkt goed, totdat je ermee gaat rijden. Dan valt het beeld om veiligheidsredenen uit. Hij dacht dit met een simpel softwareprogrammaatje uit Duitsland te kunnen omzeilen maar het is hem tot op heden nog steeds niet gelukt....[/quote]
Ik vind het ook HELEMAAL NIKS!!

Maal zowieso niet om tv, laat staan als ik achter het stuur zit. Maar ja zoals ik rij kun je ook maar beter opletten.............

Niet verder vertellen hoor!

Sytze

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Stefan wat betreft de zesde bougie met wegsmeltende elektrode dit kan komen door een lekkende injector, teveel aan benzine en met de hoge snelheid heb je al genoeg lucht waardoor de temperatuur in de verbrandingskamer enorm oploopt. En wat betreft tv kijken in de auto, ik denk dat je hiervoor nodig hebt een antenne, display(tv scherm) en een tuner met smartcard-houder. Providers zijn kpn en digitenne en laat je anders informeren door een elektro-autoshop,MVG.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Mr-Moh

ik denk dat het niet een te weinig aan benzine is en dat daardoor de motor veel te warm en arm gaat lopen,waardoor hij gaat inhouden,hij pruttelt absoluut niet,maar houd echt in,ook de olie temperatuur stijgt op dat moment met 10 a 15 graden!heb zeker weten geen last van lekkende injectoren,nu was het toevallig de 6e cilinder,heb het ook al gehad bij cil 2 en 4..heb ook nergens last van valse lucht,complete inlaat zijn al omgezet evenals de DME,originele chip,LMM,temp.sensor lucht + kvs,bougie's,bobine's,aarde punten ók,injectoren + drukregelaar,gasklep + sensor,nieuw kleppendekselpakking en misschien dat ik nog wel wat vergeten ben!

heb ook al een reinigingsmiddel bij de benzine gegooid,mar dit alles tevergeefs,raar maar waar..de ene keer kan ik bv van 120km/h ineens doortrekken tot +/- 200km/h maar rijd ik bv al een stukje 170km/h dan wil hij niet meer harder waardoor hij op dat moment al begint in te houden!het is me nu zeker al 4 keer gebeurt,dit probleem met de bougie's,geluk dat het steeds bij een kapotte bougie blijft ipv een gat in de zuiger!maar alle hulpzame info is natuurlijk welkom!

wat betreft de Tv..heb het gevraagd en het is inderdaad een digitenne met smartcard houder
deze krijg ik dus,heb zelf wel een dvd speler erin met een apart schermpje!

die antenne zal het probleem wel niet zijn!als dit dus wel werkt heet dat..

niet dat ik het dvd systeem zo vaak gebruik,zit er meer in voor de sier..maar af en toe eens zappen in de auto kan geen kwaad ;-)

Stefan

stefan84 (0), 18 jaar geleden

@ Sytze..

sorry maar had de laatste dagen vrij weinig tijd om even contact op te nemen,wat ik wel al heb gedaan is ff op routenet kijken naar de afstand tot bij jou >> 315 Km enkel :( maar heb het er zeker wel voor over..dat word dan vroeg mijn bed uit om op tijd bij jou aan te komen..hehe

Stefan

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ben er helemaal klaar voor! Alleen ff afspreken natuurlijk, zal ik zien dat Paul er ook bij kan zijn. Dan moeten we het op kunnen lossen in 1 dag! En nix vroeg opstaan hoor, we beginnen zaterdags nooit vroeg, 7 uur moet je rijden hehehehehe!
Heb nog wel een 730 staan die als evt. donor kan dienen. En als het niet lukt, dan bouwen we het blokkie ff om!
Trouwens, jij kan onderweg lekker Ophrah kijke! Nou daar ben je mooi klaar mee, hahahaha!

Hoor het wel,

Sytze

stefan84 (0), 17 jaar geleden

nou sytze,ben er helemaal klaar voor!maar een 730 in een E-36 bouwen ?hehehe..gaat dat zo op handen en voeten ?

maar het komt goed..

Stefan

mr-moh (0) PRO, 17 jaar geleden

Stefan, je hebt wel enorm veel gedaan aan de auto, jammer dat hij niet probleemloos rijdt. Kijk wat die bougie betreft kan er maar enkele oorzaken zijn, ik ga er van uit dat je de juiste bougies ingedraaid met de juiste warmtegraad. Dit lijkt mij dan een massa-probleem of bobine. Voor de massa moet je de voor de zekerheid de massakabel op het motorblok eraf halen schoonmaken en erop, de bougie losnemen en met staalborstel de bougiedraad schoonmaken. Als dit niet helpt dan moet je het bij de bobijnen zoeken, weerstand van de massa,MVG.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja man, das geen enkel probleem, ff lassen hier en daar en alle overbodige shit wegflikkeren, hehehe.
Nee dat is onmogelijk zonder alles om te bouwen. Was gewoon geintje!

@moh: Dat was een hele andere topic, die kun je beter eerst ff lezen voordat je verder op deze antwoord geeft. We zijn al op een hoger level aangeland namelijk...........

Sytze

stefan84 (0), 17 jaar geleden

haha,sytze toch..wist al bijna niet meer wat links en rechts was..

@ MOH

lees inderdaad even het andere topic!heb al diverse bougie's gemonteerd!goedkope,originele,hele dure,platinum etc..dat al heeft me alleen al een vermogen gekost..massakabel is er ook al afgeweest en schoongemaakt!bobine's zijn ook al verwisseld..

word een lang verhaal als ik het andere topic en veranderingen moet over typen..

maar alle hulp is welkom hoor..!

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.