BMW 3-Serie: Uitvallen originele XENON verlichting 330D

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 330D

Hi,

Recent van een vrij nieuwe Mercedes 270CDI met 210k op de teller in 3 jaar overgestapt op een 330D met 190k op de teller uit 2000. Prachtige auto, rijdt motorisch veel soepeler dan de Mercedes (5 vs 6 cilinder denk ik). Echter de rechter XENON lamp (origineel) knippert ongeveer een minuut nadat de lamp is aangezet 1x. Dan na 30 seconden weer 1x en dat gebeurt totaal 5x. Dan valt de lamp uit. De dealer wil een soort trial-and-error procedure volgen op mijn kosten. (beginnend met het vervangen van het beroemde 'zwarte bakje' a 350 euro) Dat is mij wat te losjes en risicovol. Is er iemand op dit forum die het probleem herkent en mij iets meer zekerheid kan geven over de oplossing? Vriendelijk bedankt, Gosse.

Gosseg

Geplaatst door Gosseg (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

probeer anders ff alles van rechts naar links uit te wisselen, zowel de lamp als de starter, dan weet je het zo

bmwlover86 (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo:-)
alles goed

uw lamp knippert omdat deze stuurmodule uw lamp aanstuurd maar deze niet wil oplichten,dit wordt idd ongv 5maal gedaan dan zal voor de veiligheid de lamp niet meer worden aangestuurd aangezien de hoog spanning die daarvoor nodig is.

ik zou als ik u was de lamp es vervangen of eens verplaatsen.


mvg luc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.