BMW 4-serie 2015: Update van software

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Hallo,

Ik heb een amerikaans bmw aangekocht terwijl ik niks van wist en het blijkt dat ik een Amerikaans software heb bij wie kan ik terecht om dit software over te zetten naar een Europese software

Graag asap een reply achter te laten mvg

Ozii75

Geplaatst door Ozii75 , lid sinds 2 maanden geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 2 maanden geleden

Kun je de verkopende partij dat niet laten regelen? Ik denk namelijk dat je een enorme financiele uitdaging hebt. Volgensmij loop je de kans dat je het eea aan stuurapparaten moet vervangen. (geen direct antwoord op je vraag, maar toch) Toevallig geinformeerd bij de dealer?

Highway PRO, 2 maanden geleden

Ik denk dat het allemaal niet zo spannend is. Welk probleem heb je? Ik heb bij Volvo gewerkt en daar hadden we er een aantal. SW matig konden we de radio op Europa zetten net als de taal. In Amerika is niet verplicht om een gordel te dragen dus ging er geen bel als je de gordel niet om had. wat de milieu en veiligheidseisen betreft verwacht ik ook niks geks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 4-serie of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.