BMW 5-Serie: Van mijn E39 sedan, gaat de linker achter protier niet op slot o

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 523i

Ik heb een E39 sedan en daarbij gaat met de afstandsbediening de linker achterportier niet op slot of open.

Alle andere portieren werken wel en de comfortsluiting werkt ook goed.

Met de deurgreep binnen in de auto gaat de auto wel open als je erin zit en moet je het knopje van het slot indrukken om af te sluiten.

wie heeft de oplossing?

emilio

Geplaatst door emilio (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vrouweneeltje1 (0), 16 jaar geleden

misschien motortje kapot centrale deurvergrendeling ?

Heb zelf soort gelijk proleem,ben bezig het motortje te vervangen. Ik ben er alleen nog niet helemaal mee klaar kan je dus nog niet vertellen of het probleem hiermee is opgelost.

cardesign4ever (0), 16 jaar geleden

zou ook nog een geoccideerde stekkerverbinding in de bedrading kunnen zijn. Je kan misschien eens de stekker ter hoogte van de deurscharnieren nazien. Als je het portier opent zie je tussen de scharnieren een rubber hoes; die is eenvoudig los te maken door 2 schroeven uit te draaien; zo kan je aan de stekker.

groeten,

Tim

peter8735 (0), 16 jaar geleden

hallo ik heb dit probleem ook gehad ga er maar vanuit dat het het motortje is,ik had eerst het motortje van de linker deur omgewisseld met de rechterdeur kun je ook proberen een adres voor goedkope onderdelen is auto center simons tel o11/734110 is wel in belgie overpelt maar hij verzend ook de onderdelen hij ligt op de leon bekaertlaan 12/13 in overpelt nou succes ermee gr peter

vrouweneeltje1 (0), 16 jaar geleden

bij mij was het inderdaad het motortje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.