BMW 5-Serie: Vraag: heeft elke 530 D uit 2001 standaard een standkachel?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530

Vraag: heeft elke 530 D uit 2001 standaard een standkachel?

Ben namelijk van plan om een 530 te kopen en vroeg me af hoe ik erachter kom of de auto een standkachel heeft en of ze standaard allemaal 1 hebben.

Alvast bedankt voor de info!

DenoD

Geplaatst door DenoD (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Nee. De meeste diesels hebben wel een mogelijkheid om het interieur op te warmen maar een standkachel is meestal een optie.

gr Martin

boccaccio (0), 13 jaar geleden

De grote diesels hebben volgens mij altijd een "standkachel". Er zit volgens mij wel een verschil in. De 'normale' standkachel is niets meer dan een hulpje om de motor snel(ler) op temperatuur te krijgen. Het uitgebreide model kan je programmeren zodat hij automatisch aan gaat en de motor /interieur voor verwarmt. Je kan dit zien op het navigatie beeldscherm, er staat daar in het hoofdmenu een extra optie bij. Heb je de optie daar niet dan heeft hij ook geen uitgebreide standkachel.

mike e39 (0) PRO, 13 jaar geleden

JA altijd aanwezig alleen niet altijd geprogrameerd , kost ook wat als je dat door de dealer laat doen neemt nogal wat tijd inbeslag .

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Een standkachel is een apparaat van Webasto die ingebouwd zit in de linker wielkast en kun je niet zomaar zien. Deze verwarmt de motor en het interieur en kun je programmeren.

gr Martin

DenoD (0), 13 jaar geleden

[quote=mike e39]JA altijd aanwezig alleen niet altijd geprogrameerd , kost ook wat als je dat door de dealer laat doen neemt nogal wat tijd inbeslag .[/quote]
Oke!
mike e39.... zo te horen heeft elke 530d dus een standkachel...?
Weet je toevallig hoe duur het is om die optie te programmeren??
Las trouwens laatst wel op internet dat het dus een stuk goedkoper is om in duitsland te doen!

Trouwens iedereen bedankt voor alle reacties!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.