BMW 5-Serie: Vuldruksensor

Bouwjaar: 1995

Mijn 520i op lpg is vrij lui in lage toeren. Zowl op benzine of op lpg. Zou dat kunnen dat het de vuldruksensor is? En waar kan ik hem vinden om eventueel schoon te maken?
Bedankt..

kurt6410

Geplaatst door kurt6410 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je hebt toch geen turbo? Ik denk eerder aan een gasklep sensor of een lambda sonde, luchtmassa meting of de temperatuursensor. Best laat je hem uitlezen door een BMW dealer.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

kan een defecte/niet goed werkende gasklep positie sensor daar ook iets mee te maken hebben ?heb hetzelfde probleem met een 325i 24v E-36 '92 is al veel vervangen,bougies-bobine's-luchtmassameter-injectors+rail-benzinedruk Ok-andere chip geprobeerd-temperatuur sensor-luchtlekkage gecontroleerd-

heb ook een andere lambdasonde gekocht bij de automaterialenzaak,merk : Herzog ?
kosten +/- ¤ 75 ,- deze mooi aangesloten en uitlaten lezen met een snap-on tester maar telkens het resultaat dat hij niet schommelt maar blijft staan op 0.45 Volt ??
en krijg telkens deze fout : 70 cirquit o2 sensor

wie kan mij/ons hiermee helpen ?

alvast bedankt,

stefan84 (0), 18 jaar geleden

is het trouwens normaal dat als de motor loopt en je reset de DME dat deze afslaat ?ook als de motor niet loopt en je reset de fouten start deze erna niet meer,wat ik dan moet doen is:even een paar seconde de DME afkoppelen en erna start hij weer perfect..wat is hier het probleem van ? 0261 200 402

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

@ Stefan: Nee, dat is niet normaal en het lijkt wel op een kapotte DME.

De LMM lijkt me het meest waarschijnlijk maar nogmaals, uitlezen en dan pas repareren is het beste.

Succes ermee, Maarten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.