BMW X3: xenon verlichting

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 20D

Ik kom net terug van de autokeuring (apk)en mijn linker dimlicht zou te zwak zijn(xenonlicht)zou dat aan de lamp liggen of aan de balans,het verschil is niet te zien met het blotte oog ; Heeft iemand hier ervaring mee bedankt Zeppe .

zeppe

Geplaatst door zeppe (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

Slechte massa ?

GJBAutos (0) PRO, 11 jaar geleden

Een Xenon lamp kan niet 'half' branden door een slechte massa, die brand of wel of niet. Ik weet niet wat je met te zwak bedoelt. Misschien een verschil tussen een NL Keuring en een Belgiesche keuring. Kan het zijn dat ze bedoelen dat het beeld van de koplamp niet goed is?

gr Martin

zeppe (0), 11 jaar geleden

Ik denk dat in nl en België wel ongeveer het zelfde zal zijn , het beeld was goed alleen verschilde de licht sterkte tussen links en rechts ,links was niet sterk genoeg Zeppe

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Mogelijk is de lamp aan het eind van z'n levensduur....

Gr. paul

zeppe (0), 11 jaar geleden

Ik heb er net de lamp uitgehard en ik denk ook dat de lamp aan haar einde van de levensduur is , deze ga ik vervangen bedankt allemaal Zeppe

zeppe (0), 11 jaar geleden

Lamp vervangen probleem opgelost Zeppe

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Dank voor de feedback

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X3 of stel zelf een nieuwe vraag.