BMW 3-Serie: zwakke punten E46

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320i

wil bmw 320i touring e46 aanschaffen van 2000 wat zijn van dit type de zwakke punten of aandachtspunten waar ik op moet letten graag enige reactie hierover

xav-4

Geplaatst door xav-4 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

peugotje (0), 17 jaar geleden

let op:
slechtste punten zijn natuurlijk de draagarmen voor en achter, verder moet je er op letten dan de auto goed en fel trekt zodat je zeker weet dat de luchtmassameter niet naar de klote is. Bij de testrit rij eens vijf minuten in zijn derde versnelling rond de vijftig kilometer per uur maar dan rustig optrekken kijk dan of hij in houdt. waar je nog meer bij een bmw op moet letten is of de kilometer stand klopt bij dit soort autos wordt hij vaak terug gedraaid. verder de gebruikelijke dingen zoals lekkage, rare bij geluiden, of er wel warme lucht uit de verwarming komt, of je versnellinsbak lekker schakelt, geen zwarte rook uit de uitlaat komt bij stationair draaien, kijk ook op lekkage bij passagierskant kan je zien aan vlekken op de bekleding of schimmel onder het voetenmatje. ja ik weet een hoop gezeik maar als hij goed is dan is de auto echt goed, heb je mankementen laat hem dan staan want onderdelen zijn verschrikkelijk duur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.