Brommobielen Arola : cdi arola

ik heb pas een arola onderstel gekocht,weet niet precies of dit een 20 of een 40 is, watik wel weet is dat er een sachsblokje onderligt.
mijn probleem is het volgende:het electragedeelte is niet compleet nl. de cdi ontbreekt.is dit ding nog ergens te krijgen of een goed alternatief hiervoor.nu heb ik op het forum gelezen dat een cdi van een yamaha neos een goed alternatief is en heb naar een scooterzaak gebeld en die zeggen dat er meerdere type's van zijn.kan iemand mij vertellen welk type ik zou moeten hebben.oh ja,heeft toevallig iemand het elctrische schema van de arola voor mij want de bedrading is er wel bij maar alles is los getrokken.

ron /stan

Geplaatst door ron /stan (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Arola? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ron /stan (0), 13 jaar geleden

bedankt madwilliam.ik ga morgen bij de scooterzaak nog eens vragenen kijken of het ditmaal wel lukt

omega199999 (0), 13 jaar geleden

hallo ik heb ook een probleem ik heb dus een arola 16en laast heb ik gereden en in eens was het boem en toen is dus mijn cdi geknald. en aangezien deze niet meer te krijgen zijn heb ik 1 van een yahama neo's opgehaald maar ik wil u vragen als u mij kan zeggen welke kleur waar op moet op de cdi van de neos zit deze kleuren


op je cdi:
zwart rood =
wit rood =
zwart wit =
oranje =
zwart =
oranje =
zwart =

en deze moeten op de kabel boom van de arola maar welke kleur moet op welke kabeltje ??

zou iemand kunnen helpen !~ mvg richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Arola of stel zelf een nieuwe vraag.