Cadillac Coupe De Ville: Cadillac wil niet lekker lopen

Bouwjaar: 1972, Brandstof: LPG, Motorcode: 7.7L

Vorige week heb ik een Cadillac Coupe De Ville gekocht, maar nadat ik thuis gekomen ben hebben zich gelijk al problemen aangediend. Het was mijj bekend dat de auto al langere tijd alleen korte ritjes gemaakt had en ik heb bij het ophalen gelijk plm. 200km naar huis toe gereden. De volgende dag liep de auto een beetje onregelmatig en 's avonds startte ik en hoorde ik een harde knal (back fire?). Vervolgens wilde de auto moeizaam starten. Ook liep hij niet meer stationair. Ik heb er nog even mee gereden maar het probleem blijft zich voordoen. De auto heeft de laatste tijd niet veel onderhoud gehad. Ik wilde de auto zowieso laten nakijken, maar kan iemand aan de hand van bovenstaande gegevens beoordelen wat de oorzaak zou kunnen zijn?

Heeft er iemand nog goede suggesties voor een (Amerikaanse) LPG specialist in het noorden van het land?

Alvast bedankt.

caddy1972

Geplaatst door caddy1972 , lid sinds 12 jaar geleden

6 Reacties

scott10811 PRO, 12 jaar geleden

Na de backfire zal er wel iets zijn gaan loszitten of kapot gegaan zijn aan het inlaatsysteem, je kunt waarschijnlijk inderdaad het beste naar een specialist gaan. ff googlen.

Mercury PRO, 12 jaar geleden

Hallo , lijkt er op dat de zaak wat van slag is door een backfire, of dat je filter in het lpg afsluitertje dichtzit.
ik stuur je ff een mail

gr

Peco Power

anoniem-1573996169, 12 jaar geleden

door die backfire kon wel eens de venturie in je carburateur gesmolten zijn wel vaker gehad

caddy1972, 12 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Ik laat binnenkort Peco Power er naar kijken. Hopelijk wordt het probleem gevonden.

anoniem-1573996169, 12 jaar geleden

daar heb ik volste vertrouwen in dat het goed komt.

80B4ever, 12 jaar geleden

Heb zelf bij mijn 1959 Cadillac na een backfire (oorzaak rotte bobine) eens gehad dat het membraam van de vacuumvervroeger gescheurd was. Toen liep hij ook niet meer lekker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.