Cadillac Coupe De Ville: Coupe de Ville aanschaf

Bouwjaar: 1968, Brandstof: Benzine, Motorcode: 8 Cylinders

Hallo allemaal,

Ik wil heel graag een coupe de ville uit 68 aanschaffen, kan iemand misschien wat tips geven waar ik op moet letten?

Bij voorbaat veel dank,

Merlijn

cls

Geplaatst door cls (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Coupe-De-Ville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja, ik zou je een hele hoop kunnen vertellen, maar een old-timer aanschaffen dan moet je toch zelf een beetje kundig zijn.

Een paar tips:
Controleer of de motor koud is als je erbij komt. Let bij het starten op een blauwe oliewolk, deze cadillacs zijn nogal eens oliezuipers.
Controleer de velsnaden in de deuren, roest of evt weggewerkte roest (polyester) komt hier snel aan het licht.
Check de binnenspatborden en devoorspatborden in de hoeken voor de deuren en ook de achterspatborden onderin (roest/rotterij)
belangrijk is ook de staat van het interieur , de staat van de kofferbak, evt vinyldak. Chroomwerk mag niet roesten of bladderen, onvervangbaar of niet te vinden/ te betalen.
Bekijk de auto droog en goed langs de zijkanten (geen vreselijk wasbord kopen).
Ben je zelf niet handig met auto's , overweeg dan eerst of je wel een oude auto wilt aanschaffen. Mensen die zo'n auto 's winters niet kunnen opbergen en er zelf niet aan kunnen sleutelen raad ik altijd af om zo'n auto te kopen (ook al moet ik er zelf van leven) Of ze verknoeien de auto of ze krijgen er spijt van.
Suc6
Peter

cls (0), 16 jaar geleden

Dank je wel Mercury, geeft me iets meer inzcht in waar ik op moet letten.
In de winter kan die in ieder geval naar binnen, maar verder heb ik er inderdaad weinig verstand van, maar ga denk ik toch de gok maar wagen.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Okay, voor sommige mensen is het ook wel goed, dan komen verborgen talenten naar boven!
oh ja, let ook even op de kleur van de olie in de versnellingsbak, die mag niet donkerbruin/zwart zijn en niet verbrand stinken (achterste peilstok) Kijk als de auto van zijn plek komt even of er ook plasjes vloeistof onderliggen (olie/koelvloeistof). Probeer de auto op de brug te krijgen zodat je van onderen kunt zien of er geen ernstige lekkages zijn of dat er vreselijk aan gelast is, schades zijn geweest etc etc.

Suc6
Peter

cls (0), 16 jaar geleden

Dank je wel Mercury dat je me op deze manier helpt.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

effe met de waterpomp op en neer gaan die liggen er ook vaak uit,geeft niets maar kun je van de prijs afdingen

cls (0), 16 jaar geleden

Het robby10030, dank voor de tip. Ik heb intussen een wagen aangeschaft het is een Buick Riviera geworden uit 64 ook een prachtige bak en hij bevalt prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.