Cadillac Coupe De Ville: Verlichting defekt linksachter

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.6

Achterlicht doet helemaal niks. Zit een ledverlichting in en aangezien het de begrafenisauto is, kun je er niet zo direkt bij. Iemand ervaring met zo'n storing (Mercury), want hij komt morgen voor onderzoek binnen.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Coupe-De-Ville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

je kunt kijken als er spanning op komt en ook door meten met een Diode testers (LED =Light Emiting Diode), zit op de meeste multi meters tegen woordig. massa controleren stekkers op corrosie. doet de andere kant het wel of geen van bijde kanten meschien apart gezekerd ?

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Andere kant doet het wel en ook voor werkt alles. Misschien inderdaad apart gezekerd, gaan we eerst controleren.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Oeff Siem, dat weet ik zo ook niet, die de villes zijn hier officieel niet geleverd, en zo'n hearse (lijkwagen) is vaak helemaal anders want.... eigen carroserie bouw. nou gebruiken ze bijna altijd het originele achterlicht/achtervleugel dus......... ik ga even wat info inwinnen, ik begrijp dat alles (hoe toepasseLIJK) "dood" is. Dus geen licht, geen remlicht en geen knipperlicht. moet wel een slechte aansluiting zijn.

Wel apart dat jullie daar in Siddeburen mensen naar hun laatste rustplaats brengen in een COUPE de VILLE, hoe krijgen jullie daar die kist fatsoenlijk in? op de achterbank lukt niet bij een 2 deurs en de kofferbakken zijn best groot, maar een hele kist ;-)


gr

Peco Power

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Beste Peter, ik weet echt niet wat voor type het precies is,(Ultimate Shear of zo iets) maar ik dacht een De Ville en daarom heb ik dit type erbij gezet, maar het is een station. Dus ruimte genoeg. Maar inderdaad een speciaal aangepaste carosseriebouw en dus kun je niet even snel wat meten want de beplating zit er voor gebouwd.

Ik heb zelf de auto niet gehad, maar ik geloof alleen de verlichting die het niet doet en de rest wel.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

goed, eerste info
http://findarticles.com/p/articles/mi_m0... hier staat al dat er diverse delen worden aangestuurd.16 leds voor het achterlicht, 56 voor de rem/knipperlichten (totaal 72 leds)
kan niks vinden en uit de states krijg ik alleen maar ?????????
dit heb ik nog wel voor je
http://www.tt-funeralcars.nl/nl/

die halen die dingen uit de states, miss dat zij wat meer weten, Bart van vd lans weet vast ook meer.
gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Siem klopt, is een verbouwde sedan de ville, de wink zat hem in het woord coupe, wat natuurlijk een 2 deurs is.
volgens mij heeft Zoet in Delft ze ook wel geleverd. En je kunt Guus in Haren ff bellen, escalades hebben nu ook leds (bij de grote( ex-Gm) opel dealer.

gr

Peco Power

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Even een correctie over de verlichting, want de hele linkerkant doet nikds meer hoorde ik net dus niet alleen de verlichting, maar ook remlichten en aur.

Auto zal straks hier zijn en dan gaan we eerst maar eens op onderzoek.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Siem, klinkt miss raar, maar dat ie helemaal niks meer doet is positiever bij zo'n led unit dan dat 1 deel het niet meer doet. ik houd het op oxidatie van de stekkers op het achterlicht.

gr

Peco Power

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Klant kwam vanmorgen en alles doet het weer. Achteraf heeft hij gisteren de auto schooongemaakt en afgespoeld en toen ie later ging rijden is het storingslampje , service Engine Soon gaan branden en nadat hij hem vanmorgen weer startte was het storingslampje uit en de verlichting deed het weer. We hebben even getracht om erbij te komen, maar dan moet er eerst wat "gesloopt" worden en dat moet dan maar als ie het weer begeeft.

Bij de dealer nog even uitgelezen, maar daar gaf hij geen storingen weer, dus eerst maar afwachten.

Zal inderdaad wel een slechte stekkerverbinding zijn zoals je al aangeeft Peco.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Als ik er slecht bij kan pas ik nog wel eens de aloude "een hand methode" toe..............


(da's dus even met 1 hand er een ferme tik op/ tegen geven, succes niet gegarandeerd, maar wel vaak ;-) {en vaak tijdelijk})

[img]http://i57.photobucket.com/albums/g201/p...[/img]


gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.