Cadillac Coupe De Ville: v snaar klapt telkens

Bouwjaar: 1981, Brandstof: LPG, Motorcode: V8

hallo

ik heb een cadillac coupe de vill er zit een nieuwe dinamo op maar nu telkens klapt me v snaar ik span hem zo als het moet maar toch blijft dit elke keer weer gebeuren wie weet er wat op


alvast hartelijke bedankt

harry002

Geplaatst door harry002 , lid sinds 14 jaar geleden

5 Reacties

erik007, 14 jaar geleden

liggen de poelie's wel in een lijn

harry002, 14 jaar geleden

ga van daag eve wat op halen om dat op te meten hope dat het lukt ieder geval hartelijke bedankt erik007

Hans4037 PRO, 14 jaar geleden

Als de poelie's niet in lijn liggen valt dit meteen op dit hoef je niet te meten. Bekijk alle poelie's even of er een beschadiging op zit wat de snaar kapot maakt.

Hans

Mercury PRO, 14 jaar geleden

Dynamo heeft wss een iets andere maat, dit betekent dat je v-snaar scheef over de poeli loopt en daarom knapt ie (Geeft de rest van de antwoorden ook al aan) Dit kun je zo op het oog al wel zien meestal. zet de dynamo in lijn met de rest door wat opvulringen te gebruiken dan wel de beugel aan te passen. een 2e optie is dat er een andere poelie op de dynamo zit waardoor de snaar er te diep door loopt, en dan loopt ie ook kapot. de derde optie is dat je alles verkeerd gemonteerd hebt, waardoor de snaar onder belasting iets raakt.
maak eens even een foto van bovenaf en vanaf de linker zijkant en de rechterzijkant, in lijn met de poulies, dan kan ik het wss zo zien.

gr

Peco Power

harry002, 14 jaar geleden

het probleem is op gelost de pouli zat verkeert is om dus liepe scheef maar hartelijke bedankt voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.