Cadillac : kofferbak vol water

Hallo,

Ik heb dus een Cadillac coupe de ville uit 1972, als hij buiten heeft gestaan met regen, loopt de kofferbak vol met water. Ik heb al in de kofferbak gelegen (jaaaa wel toen die leeg was ;-) ) en ben erachter gekomen dat er bij waar het dak aansluit allemaal roest zit. Dit is dus ook waarom die lekt. Het dak zit vastgeplakt dus lastig te verwijderen. het dak is van venyl.
Kan iemand mij vertellen hoe ik dit op kan lossen?

Mvg Juriaan

juriaan

Geplaatst door juriaan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

caddieman (0), 17 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem gehad bij mijn deville uit 1972, en ik heb er nog een paar gezien met dit probleem.
Ik heb de randen rond het metaal van het achterraam en de randen onderaan het vinyldak, dus die iets op staande randen goed ontvet en toen met een heel klein rupsje kit dicht gemaakt. Dit hielp al aardig maar er bleek nog meer te lekken. De rand tussen de kofferbakdeksel en de achterruit zit links en rechts aan de zijpanelen gelast en daar heb je een naad zitten en die naad lekte ook. Ook deze afgekit, maar dat gaat niet echt onzichtbaar, maar het lekte niet meer. Om de bak leeg te maken, heb ik in de verlaagde zijkanten in de bak gaatjes geslagen.
Inmiddels is de auto overgespoten en is het probleem weg. De spuiter zei dat dat meer gebeurde omdat de kit die er van origine in zit uitdroogd.
Hij is dus voor het spuiten met daarvoor bestemde kit behandeld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Overig of stel zelf een nieuwe vraag.