Cadillac Cts 2004: motorkap openen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 3600

Accu doet het niet meer, en deuren zijn niet open te krijgen met de sleutels. Hoe krijg ik de motorkap los zonder het raam in te tikken, iemand enig id?

chevy sparkie

Geplaatst door chevy sparkie (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Cts? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Monteur Senior (790), 5 maanden geleden

zit er een trekhaak onder? zo ja via de kabeldoos op de plus draad spanning zetten

    Dat kan alleen bij een 13 polige stekker, 7 polig heeft geen permanente stroomdraad.
    Je kan proberen om bij de startmotor te komen en daar een 12V plus op te zetten, massa dan aan het motorblok. - Hans4040 (415) PRO, 5 maanden geleden
    zit er onder, k weet alleen niet hoeveel polig, ga k zaterdag bekijken, bedankt iig voor de reaktie - chevy sparkie (0), 5 maanden geleden

chevy sparkie (0), 5 maanden geleden

is een 7-polige stekker, het enige wat ik bereikte was dat het mistachterlicht ging branden....als ik 12v op de startmotor zet en massa aan blok, wat gebeurd er dan??

chevy sparkie (0), 5 maanden geleden

als ik in het midden van de gril een gat maak, kan ik dan bij de motorkapkabel komen, of zit de radiateur dan in de weg?

chevy sparkie (0), 5 maanden geleden

???????????

check

Beste antwoord, geplaatst door chevy sparkie (0), 5 maanden geleden

opblaas kussentje tussen raamstijl en frame, zelf een haak gemaakt, en na 3 kwartier prutsen had ik de motorkap los...bedankt voor het meedenken!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Cts of stel zelf een nieuwe vraag.