Cadillac Cts 2003: Startproblemen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: LA3, Motorinhoud (cc): 3200, Vermogen (kw): 160

Hoi sinds kort start mijn cadillac cts v6 uit 2003 niet meer via de sleutel krijg een klik geluid te horen,Startmotor en accu zijn vervangen starter relais is vervangen maar als ik hem via een jump systeem ( dus met draadje) in relais houder steek start de auto wel.weet iemand waar verder te zoeken?
John

.
stanstanga

Geplaatst door stanstanga (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Cts? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Monteur Senior (935), 5 maanden geleden

komt er wel 12 volt spanning op je draadje op het startrelais als je de sleutel omdraait ? dat vanaf je contactslot afkomt?

Siem Bijman (305) PRO, 5 maanden geleden

Btw...Zag dat je een nieuw topic had aangemaakt, maar je kon gewoon verder op dit draadje...

Als er wel 12V op het startrelais komt, maar niet start en het wel doet als je rechtstreeks spanning op het relais zet dan moet je eerst checken of er wel genoeg stroom loopt. Waarschijnlijk niet en heb je een grote weerstand ergens. Meestal is dat het stekkertje, maar kan ook het contactslot zelf zijn die verbrandt is.

Je kunt een gloeilamp ( H7 of H4 ) op het draadje zetten en kijken of die gaat branden als je de sleutel bediend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Cts of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php