Cadillac Sedan-De-Ville: Rem problemen

Bouwjaar: 1964, Brandstof: Benzine

Hey
Ik heb een cadillac van 1964
Deze heeft een poos stil gestaan voordat ik kocht.
Nu heb ik het probleem ik heb alle remmen ontlucht en nu blijft mijn rempedaal hard. Maar als ik hem start blijft hij ook hard. Heb wel vacuum op mijn rembekrachtiger.
Heb een goeie 2dehands remcilinder met bekrachtiger erop gezet. Want dacht eerst dat het aan de bekrachtiger lag. Wie o wie kan mij helpen.

Groenie

Geplaatst door Groenie (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Sedan-De-Ville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Je vraagstelling is onvoldoende duidelijk voor me. Wat is er precies mis? Heb je al met de auto gereden? of durf je dat niet? Hoe heb je ontlucht? en waarom? De rembekrachtiger helpt het rempedaal door de kracht op de hoofdremcilinder te vergroten. Werkt de rem uberhaupt wel?
Ik ben bang dat het tweedehands spulletje het zelfde euvel heeft als het origineel.

Highway (65) PRO, 5 jaar geleden

zit niet gewoon alles muurvast

Groenie (0), 5 jaar geleden

Ik heb de auto gekocht toen liep hij niet en remde niet. Nu loopt en rijdt hij wel en remmen ook wel maar zonder bekrachting.
Bij de oude bekrachting was de kunstof ring kapot in de bekrachtiger.
Heb misschien het probleem al gevonden 1 remcilinder lekt iets.
Volgens de manual kan dit ook het probleem veroorzaken.

kaleido 1 (980) PRO, 5 jaar geleden

Een lekke wielremcilinder veroorzaakt niet het niet werken van de rembekrachtiger .
Als de auto uit staat en je trapt een paar keer op het rempedaal dan is deze hard , hou het rempedaal ingetrapt , start de auto , het rempedaal moet nu een stukje naar beneden zakken , gebeurt dit niet dan is of de rembekrachtiger defect of er is geen vacuum op de booster , meer is het niet.

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Toch maar ff wat tips. Het repareren met slooponderdelen is meestal niet zinvol. Er zijn op internet adressen te vinden welke rembekrachtigers revideren. Ook zijn er reparatiesets voor te koop, zodat je ze zelf kan repareren. Daarvoor isnatuurlijk uitgebreide kennis van de werking voor nodig. De in devacuumleiding of slang iseen klep geplaatst. als deze vast gerot zit komt er uberhoupt geen onderedruk op de bekrachtiger en werkt die natuurlijk niet. De hoofdremcilinder en de rest van het remsysteem hebben niets met dit euvel te maken.... Bedenk dat een oude membraam zomaar zal scheuren als hij jaren droog heeft gestaan...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Sedan-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.