Cadillac Eldorado: steekmaat

Bouwjaar: 1980

hallo weet iemand de steek maat en de naaf maat en de et waarde van cadillac eldorado uit 1980 ik zoek hier namelijk een reservewiel voor heb me ook laten vertellen dat bmw velgen ook passen ???

hoffmann

Geplaatst door hoffmann (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Eldorado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Wally,

BMW kun je vergeten, de Eldorado heeft doordat ie een voorwielaandrijver is een bijzondere velg, maten weet ik zo niet, maar het zal wel grote steek GM zijn. Dit wordt een zoekplaatje, bij alle amerikaanse autodemontage bedrijven langs, 1 tip, de velgen van de oldsmobile toronado en de Buick Riviera (die laatste pas vanaf 1981 volgens mij) zijn het zelfde, want dat zijn de zelfde auto's met een andere carrosserie.

gr

Peco Power.

(als ik wat weet hoor je het van mij, )

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

de steek is niet moeilijk je maakt een denkbeeldige cirkel van alle de vijf de boutgaten het hart ervan en dan pak je een centimeter en meet je vanaf een bout tot die denkbeeldige cirkel op de meest grote diameter,en jij hebt 5 bouten dan is het 5x ........

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

jij hebt die auto in bezit dan kun je toch effe de steek opmeten

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

deze had ik nog ergens gezien van Hans http://www.allevelgenvan.nl/maat.php#ste...

hoffmann (0), 14 jaar geleden

ok thnx man is duidelijk

hoffmann (0), 14 jaar geleden

lol vandaag toch eigenwijs zoals ik ben ff bmw reserve velg met band gekocht voor maar 15 eurootjes en wat denkje past goed en rijd nog redelijk ook

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Eldorado of stel zelf een nieuwe vraag.