hallo ik heb een vraag is stads verlichting verplicht voor de keuring heb alles aan gepast vanwege het automatisch dimsysteem en heb nu normale dimverlichting en ook grootlicht (geschakeld) maar geen stadsverlichting is dit verplicht voor de keuring??
Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Eldorado of stel zelf een nieuwe vraag.
Artikel 5.2.51 - verplichte lichten en retroreflectoren
Personenautos moeten zijn voorzien van:
c. twee stadslichten indien het voertuig na 30 juni 1967 in gebruik is genomen,
dan wel twee of vier stadslichten indien het voertuig vóór 1 juli 1967 in gebruik is genomen;