Chevrolet US Trans Sport: 2 vragen van een leek!!

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Hallo;

Ik heb 2 vragen over mijn Transport Venture.

Bij een koude start loopt die direct maar soms slaat die direct weer af. Kan ik daarna starten wat ik wil maar hij slaat niet meer aan. Moet dan een half uur tot een uur wachten en dan probeer ik het weer en... ja hoor loopt als een zonnetje. Maar hij stinkt dan wel vreselijk naar benzine. Wie help mij uit de brand. En mijn 2e vraag is dat ik een probleem heb met het tanken. De getankte brandstof komt steeds naar boven . Ik moet dus het de slang boven de tank mond houden om hem te vullen. Duurt dus 15 min dat ik de tank vol heb. Kan er een klep kapot zijn in de tank.
Ik hoop dat ik mijn problemen duidelijk heb omschreven zo niet hoor ik het wel. O ja ik heb deze auto nu pas 3 weken .

Gr. Pieter

Bouwservice

Geplaatst door Bouwservice , lid sinds 9 jaar geleden

1 Reactie

Mercury PRO, 9 jaar geleden

Hoi Pieter. het tanken klopt, bij sommige pompen staat er iets te veel druk op de pomp. en omdat de amerikanen al jaren aan milieu doen heeft jou transsport een dunne vulhals, met daarin idd een terugslagklep. die klep kan niet zo snel de brandstof naar beneden krijgen en daardoor slaat de pomp af. Wat helpt is het vulpistool op verschillende manieren vasthouden, schuin, iets minder ver er in, soms een andere pomp....Ht is een leer kwestie.

Dan het serieuzere probleem.
Brandt er bij jou auto ook het oranje motorstoringslampje? Dan moet de auto uitgelezen worden, want het kan met een aantal factoren te maken hebben. Een voorbeeld is slechte bougies, foutieve retour, een slecht werkende oliedruksensor (beveiligd de motor tegen warm starten zonder oliedruk, maar ook een slechte massa, een slechte brandstofpomp, lambda sensoren die niet goed werken, ik heb het allemaal al gezien....

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.