Chevrolet US 0: 9de gloeibougie

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6,2

heb een burger uitvoering van de blazer k5 6.2 diesel/
De gloeibougies moeten vervangen worden,
HEt gloeien duurt 12 sec lang.
Maar die gloeibougies zullen niet vanzelf kapot zijn gegaan, ( heb de wagen 1 maand)
Misschien is de gloeitijd te lang, nu is het een handig iets om een 9de gloeibougie op het dashboard te plaatsen zodat ik kan zien hoe die gloeit en hoe die kleurt. Ivm zomer en winter.
Heeft iemand nog maar tips of handigheidjes???????

En heb `1 verstuiver losgehad, moet het systeem ontlucht worden? de moter loopt sindsdien stotterig. Hoe moet die ontlucht worden?

blazer6.2

Geplaatst door blazer6.2 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 17 jaar geleden

hoi ik denk dat je,, een,, gloeibougie kapot hebt waardoor de gloeitijd veranderd en deze gaan wel zomaar ineens kapot,kun je heel gemakkelijk testen je moet eventjes de aansluitdraad van alle gloeibougies los gooien,dan pak je een draad houd je aan een kant op de plus accu en de andere kant moet je even ketsen op de aansluiting van de gloeibougie er moet dan een vonkje vanaf springen,als er een kapot is krijg je geen vonkje,ontluchten doe je als volg ,,je laat de motor draaien en draai de leiding los van de verstuiver die je wil ontluchten wel op de verstuiver zelf en eventjes laten lopen en weer vastdraaien succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US 0 of stel zelf een nieuwe vraag.