Chevrolet US : ABS Problemen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

ABS problemen met mijn chevrolet kalos bouwjaar 2006, abs lampje blijft branden tijdens het rijden...en zelfs ook mijn handrem lampje gaat zo nu en dan aan en weer uit...wanneer het lampje uit gaat wat heel af en toe gebeurt en ik moet remmen dan gaat ie rattelen...en vervolgens rem ie dan ook niet gelijk...ik moet hem dan stevig indrukken...zodra het lampje weer aangaat dan doet mijn rem het weer gewoon...dus bij storings lampje ...remt ie gewoon en wanneer dat uit is en officeel geen storing aangeeft , juist dan doet ie het niet...ik baal vreselijk van dit , want na een test blijkt dus bij de dealer dat het de abs computer zou moeten zijn...nou nieuw kost dat ding 500 euro en komen er nog de repartie uren bij...is zonde....dus mijn vraag is dan ook wat zijn de mogelijkheden voor mij? deze auto is verder goed zou er zo nog 10 jaar mee kunnen rijden.....heb verschillende bedrijven geprobeert te benaderen maar helaas zonder succes...is er iemand die een bedrijf weet die wel gespecialiseerd is met abs en wie weet kunnen ze mijn abs computer wel maken inplaats dat ik gelijk een nieuwe moet gaan kopen....ik zag al dingen voorbij komen dat het ook ringetjes kunnen zijn die storing veroorzaken... dit heb ik de dealer niet over gehoord...wie oh wie...groetjes Anthony

jarzinio

Geplaatst door jarzinio (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 5 jaar geleden

Die ringetjes die je noemt zijn geen ringetjes van een paar cent, maar waarschijnlijk de abs-ringen.
Een abs-ring is eigenlijk een getand wiel waarop de sensoren van het abs kunnen reageren.
Elk wiel heeft dan zo'n ring. Maar bij problemen met zo'n ring krijg je een foutmelding op het betreffende wiel.

Weet je ook welke foutcodes (exacte tekst en/of nummer) er zijn uitgelezen?

Mogelijk kan Actronics in Almelo de computer repareren, maar opsturen daar naar toe moet via een garage gaan.

jarzinio (0), 5 jaar geleden

dank je wel voor jou reactie oldford en ik heb inderdaad contact gehad vanmorgen met dat bedrijf uit almelo maar hun zeiden me dat ze me niet verder konden helpen....en daarom ben ik verder aan het kijken naar wat er wel mogelijk is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Overig of stel zelf een nieuwe vraag.