Chevrolet US Trans Sport: Binnenverlichting

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

binnen verlichting, kan het van binnen wel aan zetten, maar als de deur word geopend, gaat de binnen verlichting niet branden, misschien een zekering of een automatiche dimmer? en waar kan ik dat vinden ( zoeken ) inafwachting op een reactie.

mvg. Oebele.

oebele pietersma

Geplaatst door oebele pietersma (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

ook niet als je rechterportier opendoet,anders zou ik het in de deurschakelaar zoeken.

oebele pietersma (0), 12 jaar geleden

maakt niet uit welke deur ik open doe, het blijft weigeren.
mvg. Oebele

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

kun je boven in het dak uitzetten.......dus daar staat een schakelaar verkeerd..

gr

Peco Power

oebele pietersma (0), 12 jaar geleden

ik heb het gevonden, een vriend van mij heeft het door gemeten, de bestuurders kant (deur ) geeft aan dat hij open staat terwijl hij dicht is, dus het slot is stuk. ( dat moet ik vervangen, euvel op gelost, hoop ik ) bedankt voor alle reacties.
mvg oebele.

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Hmm, interessant, heb net ff bij mijn eigen gekeken, (2001) en daar gaat de binnenverlichting uit met dimmer als ik de deur dichtdoe... knop in dak bediend met deur open (is de meest linkse knop) en licht uit, maar dat wil dan ook niet meer aan door het verdraaien van de dimschakelaar voor de dashbordverlichting..
nou heb ik ff wat speurwerk gedaan en... in het zekeringenblok is een zekering voor de courtesy lamp.... (ctsy lamp). controleer deze... de lampen zelf worden aangestuurd door de BCM, body control module. Doen de lampjes in de make up spiegels in de zonnekleppen, het wel?
anders eerst ff uitlezen, dus ff naar de harlingerweg in Franeker, die weten er wel raad mee.

gr

Peco Power

oebele pietersma (0), 12 jaar geleden

deursloten gekontroleerd niets mis mee, de zekering ( ctsy lamp )is heel, ik zoek nu om de BCM, body control module, wie kan mij vertelen waar ik die kan vinden??

mvg. oebele.

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Volgens mij zit ie rechts van de dashbordkast

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

http://www.my-chevy-venture.com/Upgrade-...

nou vooruit, ik heb een goeie dag........

Niet helemaal relevant met jouw probleem, maar als je ff naar beneden scrollt, zie je de foto's en daar heb je wel wat aan......

gr

Peco Power

oebele pietersma (0), 12 jaar geleden

voor iedereen die mij heeft geholpen, ik heb de auto nu helemaal klaar alles werkt (na 20sec. gaat de binnen verlichting weer uit. ) lichtschakelaar (dimmer ) vervangen. bedankt.

mvg. oebele

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Thanx voor de feedback, deze had ik nog niet meegekregen, de dimschakelaar...

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.