Chevrolet US Trans Sport: brandstofpomp chevrolet transpôrt 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4 V6

Hallo,

Ik ga eerst eens beginnen bij het begin . Vorige woensdagavond rij ik nog zonder problemen met de wagen parkeer hem en wil de volgende ochtend weer vertrekken maar krijg de wagen niet meer gestart . ik moet zeggen het benzineniveau stond laag dus was mijn eerste gedacht dat ik geen brandstof genoeg had dus heb ik er bij gedaan . Wagen start nog steeds niet . Daarna ben ik de zekeringen beginnen nakijken om te zien of er geen zekering gesprongen was van de benzinetoevoer of dergelijke . Vanalles en nog wat getest en gecontroleerd aan de wagen dat mijnuiteindelijke conclusie de benzinepomp wel eens zou kunnen kapot zijn . Heb me rot gezocht achter de pomp maar kan ze niet vinden is er iemand die mij kan zeggen waar deze zich bevind en is deze mechanisch of elektronisch ? Ben nu ook op het forum tegengekomen dat er een convector zit onder de bestuurderszetel zit deze onder de wagen of onder de bekleding onder de bestuurderszetel en wat is de taak van deze convector ?

hopelijk kunnen jullie een beetje opheldering brengen

met vriendelijke groeten dj-frankee

dj-frankee

Geplaatst door dj-frankee (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

brandstofpomp zit in de tank, en als je hem op contact zet hoor je hem even brommen....., door veelvuldig met een (bijna) lege tank te rijden krijg je er veel troep door en daardoor gaan ze wel eens stuk. maar heb je je filter al losgehad en gekeken of daar nog wel brandstof door wil?
zit onder de auto, ongeveer onder de bestuurdersstoel, tegen de balk aan. Kijk uit, het boutje waar ie mee vast zit breekt heel vlot af ......

gr

Peco Power

dj-frankee (0), 13 jaar geleden

Bedankt Peco power voor je reactie.

Nu heb ik nog een beijkomend vraagje.... Mocht het toch blijken dat dat het de fuelpomp is, hoe krijg ik die dan uit de bezinetank?

gr

dj-frankee

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

ja, tank er onderweg.....

fokko h (0), 13 jaar geleden

Hallo, wat komt dat probleem mij bekend voor, hoewel ik een chevy van 5.7 heb.
Ook ik rij eigenlijk alleen op LPG. Tot twee keer toe heeft de brandstofpomp mij in de steek gelaten. Het blijkt dat de pomp gekoeld!!! wordt door de benzine. Lange ritten met weinig in de benzine tank zorgen er voor dat de pomp de gest geeft. Sinds ik de tank meestal half vol heb, geen problemen meer.
succes fokko h

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.