Chevrolet US Chevy Van: Buitentemperatuur meter geeft altijd 55 graden C

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: Vortec 5.7

Mijn Exlporer heeft een temparatuur meter en een electrisch kompas. Het kompas werkt prima. De temparatuur meter geeft altijd 55 graden C aan. Ik ben zover dat er achter de bestuurder een kabeltje loopt vanaf de achteruitkijk spiegel naar onder de vloerbedekking. Weet iemand waar dat kabeltje naar toe gaat? Ik denk zelf naar een NTC die ergens onder het chassis moet zitten en dat die NTC kapot is of ergens een draad breuk. Wie weet waar het kabeltje naar toe gaat???
groet fokko h

fokko h

Geplaatst door fokko h (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Hij geeft altijd 55 aan zeg je, dus hij staat niet op Fahrenheit. DE sensor zal dus wel stuk zijn, gebeurd ook wel vaker. de sensor zit volgens mij onderin het rechter voorspatbord.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je ook een geregelde airco ? (ecc) probeer dan om tegelijk!!!! de knoppen mode, ft defrost en rear defrost in te drukken, hiermee reset je de meter/sensor.

Hij zit trouwens achter de grille krijg ik net door.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

[img]http://i57.photobucket.com/albums/g201/p...[/img]
daar zitten ze (als het goed is)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.