Chevrolet US Chevy Van: probleem met versnelling

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.7 V8

hallo heb een probleem
ik heb een maand geleden mijn versnellingsak laten revizeren en nu wil hij weer ni schakelen naar de D en ook ni terug schakelen of ik moet het handmatig doen allen bij vertrek schakelt hij wel maar ni naar D blijft gewoon in 3 rijden wat kan ik doen ???

chevyvan Jan

Geplaatst door chevyvan Jan (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

teruggaan naar revisie bedrijf dit is niet goed

chevyvan Jan (0), 14 jaar geleden

heb ik gedaan maar nu zeggen ze dat hij in een noodstand staat en deze comando blok moet vervangen worden maar ik hoop nu wel dat het dan opgelost is want het blijft zo flink oplopen in de kosten

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

de pest is je bent nu van hen afhankelijk maar die commandoblokken gaan niet zomaar kapot daar zitten ook revisieonderdelen in rubberen ringetjes en plastic kogeltjes en wat schuifstiften,ik twijfel of je al een elektrische bak hebt moet je eens effe kijken of er aan de zeikant op je bak en dikke stekker zit zo ja even eraf en weer erop steken

chevyvan Jan (0), 14 jaar geleden

oke ga wel ff kijken tog bedankt voor deze info Robby

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.